ДОСТАВКА
И РЕКЛАМАЦИЯ

Доставка и плащане

Поръчките се обработват всеки работен (делничен) ден между 09:00 и 15:00 и се изпращат чрез куриерска фирма. Срокът за доставка е спрямо обявените срокове на куриерската служба  – два работни дни от изпращането на поръчката. Braumeister Brewery си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това своевременно, при приемане на вашата поръчка.

Цената за доставка се изчислява спрямо тарифите на куриерските фирми за страната. Възможна е и доставка до офис на куриерска фирма.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
В случай, че клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, Braumeister Brewery се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
При констатирани нарушения във външния вид или състоянието на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

Към момента плащането се осъществява чрез наложен платеж – в брой на куриера при приемане на поръчката.

Рекламация и връщане

Клиентът има право да откаже поръчката си в следните случаи:

  • Стоката е получена повредена;
  • Не е спазен предварително уговорения срок за доставка;
  • Доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;
  • Цената не съответства на оферираната;
  • Стоката е с изтекъл срок на годност.

Клиентът има право да откаже поръчката си непосредствено след заявяването ѝ, но не и след като тя е вече изпратена по куриер.

Закупена стока може да бъде върната в срок от седем дни от получаването й, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на клиента, освен в случаите на фабричен дефект или стока с изтекъл срок на годност, в които те се поемат от Braumeister Brewery.
В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.