Бира приготвена с най-добри съставки

декември 19, 2023by Brau Meister
https://brau-meister.com/wp-content/uploads/2017/05/2325.jpg

БИРА

ПРИГОТВЕНА

С НАЙ-ДОБРИ

СЪСТАВКИ

Крафт Бира приготвена с най-добри съставки от Крафт Пивоварна Пловдив

Страстта ни към бирата ни накара да направим наше място, където да можем да творим и да създаваме бира с уникален и неповторим вкус. И така през 2021 г. открихме нашата Крафт Пивоварна Пловдив. Спокойствието и тишината на с. Йоаким Груево, където приготвяме нашите крафт бири ни помага да постигаме основната си цел – да създаваме пиво с отличен вкус и качество, а любителите на превъзходната златиста напитка да могат да ѝ се насладят и едновременно с това да се забавляват, в компанията на популярни и не чак толкова популярни, но пък изключително талантливи рок банди, за които сме отворили вратите си. Любовта ни към рокендрола, който отлично се съчетава с богато разнообразие от крафт бирите на нашата пивоварна, ни превърна в домакини на много тематични рок вечери, с музика на живо, страхотна храна и кехлибарени пиво елексири.

https://brau-meister.com/wp-content/uploads/2017/05/Kraft-Bira-Baba-Yaga-Marica-A4.jpg

Любителите на занаятчийска бира в последните години все повече оценяват нейните качества, а това ни стимулира да приготвяме любимата им напитка, с богат и хармоничен вкус и отличаваща се от останалите с визия и оригиналност. Целта ни е да предложим на българските потребители, напитка отличаваща се от традиционните, с визия и оригиналност, богат и хармоничен вкус. Приготвянето на занаятчийска бира ни дава свободата да бъдем дръзки и иновативни. Създаваме бира, приготвена с най-добри съставки, грижа, умения и познания за процеса. Правенето на занаятчийската бира, позволява да развихрим фантазията си и постоянно да разширяваме палитрата на приготвяното в Крафт Пивоварна Пловдив пиво. Високия клас оборудване, белгийско производство и технологията в които инвестирахме ни гарантират винаги отлични резултати, при всяка варка крафт бира приготвена в пивоварната. Така клиентите ни имат възможност, да се насладят на място на любимата си крафт бира, да си вземат любимия вкус пиво за вкъщи, или ако са далеч, да си поръчат  от премиум крафт бирите на бирарията от Домът на бирата от сайта ни  brau-meister.com.

В бирарията ни, залагаме на приготвянето на крафт бири в лимитирани количества. Една от причините за това са уникалните рецепти по които приготвяме различните видове занаятчийска бира, правена от нас. В нашето пиво, ние влагаме единствено естествени и висококачествени суровини, като 100% малц, най-разнообразни сортове хмел, дрожди и вода. Различни типове бирена мая, които използваме, ни дават възможност да предлагаме пиво с богатата палитра от вкусовете. Типовете крафт бира, които предлагаме на любителите на пенливото питие са с долна и с горна ферментация, нефилтрирано и непастьоризирано пиво, като целта ни е да запазим вкус и качество на високо ниво.

Занаятчийските пивовари като нас от Крафт Пивоварна Пловдив, могат да бъдат многофункционални по стил което означава, че могат да бъдат свободомислещи и иновативни. Затова се стараем за предложим на хората влюбени в така прекрасна, освежаваща и вкусна, любима на повечето хората у нас напитка голямо разнообразие в асортимента, който предлагаме. В Крафт Пивоварна Пловдив, в бирарията ни на място в с. Йоаким Груево, в раздела магазин на сайта ни brau-meister.com или в магазинната мрежа в страната можете да намерите както класически стилове, така и оригинални рецепти. Една от най-приятните черти на бирата е, че я има в толкова много различни варианти, че за всеки човек и всеки вкус ще има подходящото пиво, което да отговори на личните търсения на всеки човек и може да ги открие при нас в пивоварната.

Премиум крафт бирата ни „Старият Пловдив“ е майсторското ни светло пиво, приготвено в класически стил на Premium Lager. Той е с лека плътност, с деликатни аромати на малц, цитрусови плодове и хмел, последвани от свеж и чист финал.

Крафт бира Стария Пловдив

Друг представител на типа „Лагер“ е пивката и безкомпромисна премиум крафт бира „Моряк“. Приготвя се от пет вида малц, два вида хмел: Magnum и Cascade, специални дрожди и вода.

Лагер бира Моряк

Провокативният ни бранд „Баба Яга“, е създаден за хората, обичащи приключенията и забавленията, и не се страхуват от предизвикателства. Има четири разновидности, които са като превъплъщение на модерните, съвременни и очарователни жени в днешния динамичен свят. Представителката за блондинки е крафт бира Баба Яга Blonde Ale, за брюнетки – крафт бира Баба Яга PALE ALE, за червенокоси – крафт бира Баба Яга Irish Red и за чернокоси – крафт бира Баба Яга Stout.„Баба Яга Blonde Ale е крафт бира с аромат на хмел и малц, приятно присъствие на банан, грейпфрут и горски цветя. Стилът Pale Ale е изразен чрез „Баба Яга Pale Ale“ – освежаващ светъл ейл със средна плътност, сложен вкус и необичайно мек финал. „Баба Яга Red Ale“ е представител на типа Red Ale. Тя е с богати малцови вкусове, със средно плътна структура и подчертана сладост, карамелени нотки и много малц. „Баба Яга Stout“ пък е бира с плътна структура и кремообразен вкус, тя завладява с шоколадови, бадемови вкусове и кафява захар, които изпълват вкуса, който скоро се разсейва до сух, чист финал с нотки на смляно кафе.

Най-новото ни попълнение в палитрата от вкусове, което предлагаме е в стил Indian Pale Ale – „Dr. Ink – IPA“ се отличава с богата златиста цветова палитра и плътна, кремообразна пяна. Първото опитване носи изобилие от цитрусови аромати като грейпфрут, портокал и лимон, които са допълнени от леки тропически нотки на манго и ананас. Вкусът е балансиран и дълбок, с интензивни хмелови нюанси, върху фина основа от меки малцови нотки.

https://brau-meister.com/wp-content/uploads/2023/07/Beer-DrINK-1200x1200-1.png