Упоритият труд се заплаща.ИСТОРИЯТА
ЗАД BRAUMEISTER

Следваме нашата цел – пивоварсвто от класа и създаване на ароматни, незабравими бири.

Скромното началоКАК ЗАПОЧНА
ВСИЧКО

Нашата страст за приготвяне на подбрани занаятчийски бири започна преди време с едно просто убеждение – феновете на добрата бира заслужават по-високо качество и разнообразие от продукти, отколкото се предлагаха на пазара тогава.

brewery

Всичко търпи развитиеТУК
И СЕГА

Гордеем се с бирите, които сме разработили досега. Винаги обаче има място за подобрение, така че възнамеряваме да продължим да експериментираме и да се усъвършенстваме.

хмел

Посока за бъдещетоКОГАТО ПЪТЯТ
Е ПО-ВАЖЕН ОТ
ДЕСТИНАЦИЯТА

За нас стремежът към перфектната бира е просто метафора за постоянната отдаденост към оптимизиране и прогрес в сферата на пивоварството.

draft beer

С всяка глъткаВКУСИ РАЗЛИКАТА

Баба Яга "Weiss"
2.73 лв.
Какво има в казана?
Какво ще кажете за капка плодова свежест, разбъркана с две щипки карамел и малц отгоре? Омагьосайте се с тази вълшебна нефилтрирна супер напитка.
Баба Яга "Auburn"
2.73 лв.
Представете си следното – нямате абсолютно нищо за вършене, пълен покой… Това е идеалната бира за вечери, когато искате да карате по-полека.
Моряк
2.23 лв.
Пивка и балансирана. Нашата премиум лагер бира „Моряк“ е освежаваща, айляк и перфектен избор, когато имате нужда от нещо неангажиращо, но с безкомпромисен вкус.
Старият Пловдив
2.23 лв.
Вкусът му (точно както и рецептата, по която се прави) е чист и семпъл, като спомен от миналото. Нашият лагер „Старият Пловдив“ е ярка, златиста глътка свежест.